zaterdag 4 augustus 2012

Wilde plannen...


Ondertussen ben ik nog steeds heftig aan het naaien aan mijn handtasjes...het plan van de markt gaat door, al doe ik het wel een beetje met een bang gevoel. 't Is de eerste keer en ik weet helemaal niet of ze mijn spulletjes wel mooi gaan vinden (en ook effectief gaan kopen). 't Is bovendien een avondmarkt bij ons ter gelegenheid van kermis en niet één of andere hobbybeurs, dus wellicht sta ik daar alleen als creativeling.
Langs de andere kant heb ik er wel zin in en zit ik vol plannen: een vlaggenlijn maken met mijn naam (pommelien) om mijn kraampje wat aan te kleden, nog grote tassen maken, enkele turnzakjes, een potloodrol en verjaardagskronen. Veel nog hé? En dat allemaal met nog maar 4 weken te gaan...
De 10 tasjes die ik voorop had gesteld deze week te maken, zijn af. Ik heb er al twee verkocht...dus ergens tussenin de voorraad nog eens aanvullen en 2 nieuwekes maken. Ondertussen ook een vraag om een turnzak te maken voor klaspop Jules...ook tegen september... en 2 snotdooshoesjes voor mijn schoonzus in haar gordijnstof, zodat ze assorti zijn op de slaapkamer.
En dan te bedenken dat de grote vakantie mijn drukste maanden zijn als onthaalmoeder...de zomer zal dus weer vermoeiend genoeg worden!

Herkent u het stofje??? En vorige week zondag deed ik weer een koopje in een retrostofje. Ik maakte er al een tasje van, maar heb nog massa's stof, dus er volgt vast nog meer: het is een stofje met de blauwe bloemen.

14 opmerkingen:

 1. Dat tasje met dat uiltje en die rode bloemetjes er onder vind ik ronduit schitterend!!!! Echt echt waar!!! Ik ben zeker dat je goed zal verkopen op de markt!!!

  P.S.: Misschien is het dommigheid van mij, maar heb je ergens een plaatsje waar je kan zien wat de dingen die je maakt kosten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt voor het compliment...als je bedoelt hoeveel mijn tasjes kosten? Ze zijn allemaal hetzelfde en kosten 20 euro. Je kan dit zien onder 'tasjes te koop' bovenaan mijn blog.groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, die tasjes zijn mooi. knap gemaakt en ik wens je nog veel naaiplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oe lala wat een moois !!! Natuurlijk moet je lekker op de markt gaan staan, dat gaat helemaal goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, die tas met de uiltjes en de bloemetjes is prachtig!
  Leuke blog trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woow, super mooi !!
  Veel succes met de verkoop maar dat gaat zeker in de "sjakosch" komen :))


  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vertrouw maar in je zelf...ze zijn heel mooi en zullen de deur (of je kraam) uitvliegen volgens mij...tip : assortie ritszakje maken bij je tas ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. goeie tip, als ik tussendoor nog wat extra tijd zie, maar vrees er een beetje voor!

   Verwijderen
 8. mooie tasjes

  en niet geschoten is altijd mis. als de kosten om daar te staan niet al te hoog zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij gaat het hartstikke goed verkopen..je maakt echt geweldige tassen!!!!
  Poeh, jij hebt het zeker druk. Let je wel op jezelf?!! Ook belangrijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met zulke mooie tasjes kun jij wel op een markt staan hoor :)
  ze zijn weer prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hey, ik heb precies de locatie gemist van je marktje?? Misschien zit je wel in mijn buurt.. Probeer ik een gaatje te vinden om te komen zien. Je tassen zijn heel leuk.. Ben geïnteresseerd maar ben niet zo'n online koper.. ben een voeler hé.. ik koop niet makkelijk iets dat ik niet zag of kon aanraken :-)

  BeantwoordenVerwijderen