donderdag 16 augustus 2012

update moestuin

Eindelijkoogst naar wat ik heb gezaaid! Ik heb kilo's tomaten, echt fijn! Zoveel tegelijk dat ik ze kan invriezen voor saus en soep. Courgettes voor een heel leger en dan zo van die dikke exemplaren! Ik sneed er vandaag 6in mini-blokjes, zodat ik ze kan invriezen en later kan gebruiken voor spaghettisaus.Er groeien 2 aubergines aan mijn plant, iets waar ik elke dag verwonderd naar kijk. Mijn oogst boterboontjes en hotelboontjes is achter de rug, mar ik zaaide 2 weken geleden nieuwe plantjes en deze zijn behoorlijk opgeschoten, dus heb ik vast binnen een 2tal weken nieuwe! Verder heb ik 3 komkommerplantjes gezet en oogst ik nu de eerste mini-komkommertjes. Het lijken wel reuze-augurkjes!
Allesinds, ik vind het echt fijn en het geeft me echt voldoening om te zien hoeveel lekkers ik zelf kan kweken!

5 opmerkingen:

 1. Mmmm... zelf geteelde groente is veel lekkerder dan uit de winkel!

  Nogmaals bedankt voor je give away en ik heb er een blogpost over geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker hé ! Courgetten moet je wel oogsten als ze zowat de 'winkelgrootte ' hebben want die blijven anders echt groeien en dan zijn ze alleen nog maar geschikt voor soep .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk he? En als je het zelf teelt dan smaakt het ook nog eens honderd maal lekkerder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou er ook vrolijk van worden!!
  Ooit komt hier ook een klein moestuintje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig he, en zoooooveel lekkerder he.
  Ik heb zelf geen moestuin , maar wel een vader met ne hele grote moestuin....dus met veeeeel groenten waar wij heerlijk van mogen meegenieten. Net nog verse sla gekuist, alleen die heerlijke geur al , als je dat vergelijkt met het spul uit de winkel ...das een wereld van verschil.
  Geniet van al je oogst :-)

  Grtjs, Peggy

  BeantwoordenVerwijderen