zondag 19 augustus 2012

Even zonnekloppen over de grens...

de zee en ik, dat gaat niet goed samen...Zand is mijn ding niet...om in te ploeteren in de tuin wel, hoor...maar niet om overal tussen te kruipen...ja, zelfs tussen mijn worstenbroodje!
En dan al dat volk...De E40 daar begint het al...schuiven...en dan parkeerplaats vinden, een plekje zoeken tussen al die toeristen (die ik dan zelf ook ben!) en dan bakken zoals een spiegelei.

Maar kom, elke keer laat ik me vangen...want de kids vinden dat wel eens plezant, citeer ik mijn wederhelft. Ok, dan, maar niet in Oostende of Blankenberge of iets in de buurt. Zuytcoote zou het worden...net over de grens met Frankrijk en waar geen appartementen staan, werd mij gezegd!

Maar ook de Fransen gaan naar de Noordzee...blijkbaar...en 'twas er dus ook behoorlijk druk!
En appartementen staan er ook, maar alleen iets minder hoog dan bij ons :) 't werd overigens op het laatste nippertje Bray-Dunes, omdat de wederhelft zich ineens herinnerde dat er daar ponten lagen van WO2.

Maar ik wil niet zagen: we hadden géén file, we genoten van zon en zakten op tijd af zodat we nadien in de eigen buurt een heerlijke snack gingen eten (nadat we thuis eerst het zand van ons af hadden gedoucht) en ik nu heb genoten van een heerlijke warme dag!


4 opmerkingen:

 1. Leuke namiddag en dank je voor de tip... Is ook niet zo ver hier vandaan ;-)
  Groetjes

  -- Kan je ook eens kijken om die woordverificatie uit te schakelen, de letters en de cijfers die je moet typen om een reactie te kunnen zetten, ik zet 'modereren' aan, zo moet ik eerst alle reacties lezen voor ze op mijn blog komen, dan lees je alles en komen ongewenste reacties er ook niet op! SUCCES

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's zien er iig super uit! Je zou haast zeggen dat jij & het strand best samen gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er niet verkeerd uit hoor jij en strand:)
  Maar ik snap je:)
  (ik ging in plaats daarvan naar het klimbos met kinderen.
  (niet druk en schaduw!)

  BeantwoordenVerwijderen