woensdag 16 januari 2013

Eindelijk voel ik weer de flow...

Eindelijk tijd...tijd om creatief te zijn, tijd om te kokkerellen, tijd om te bloggen, tijd om op mijn gemakje de Flow te lezen, tijd om alles in het huishouden (min of meer) aan kant te krijgen,...
Vanaf nieuwjaar werk ik 4/5...nog steeds niet de parttime uren, maar we gaan er toch op vooruit!

Mijn pommelien webwinkeltje boert goed, zodat ik me kan amuseren, zonder dat het te druk wordt qua bestellingen...en ik blijf natuurlijk maken wat ikzelf mooi vindt! Vandaag had ik weer eens tijd om iets te maken voor de zoon. Met al die sneeuw en die vrieskou, riep dat fleecestofke toch wel héél erg mijn kant op! Dus maakte ik hem een fleecebroek met dinozakjes. Ze voelt heerlijk warm en past hem perfect...
De afgelopen weken heb ik ook weer kunnen kokkerellen, zoals ik het graag doe...soep maken boordevol vitamientjes, rijstpap samen met de zoon en vandaag stoofvlees, maar dan in de tajine, zodat deze heel lang kon pruttelen!
En nu kan ik ook weer bloggen..tijd om gezellig in het zeteltje mijn hoofd leeg te maken en creatieve ideetjes op te doen!

Ik bestelde afgelopen week nieuwe stofjes bij Annamarieke en kreeg er een Flow bij! 't Was het exemplaar van december, met een héél leuke jaarkalender, maar natuurlijk weer leesvoer, waar ik geinspireerd van wordt en waarbij ik voel dat mijn goede voornemens echt gaan uitkomen dit jaar!

En ik had een voldaan gevoel toen ik deze middag met een tasje koffie voor het stoveke zat.  Er was rust, want mijn kroost speelde buiten in de sneeuw! Voor 1 keer sinds maanden geen schuldgevoel...want mijn strijk was gedaan en mijn badkamer zeer goed gekuist (was trouwens nodig).

Nu ga ik voor mij en het ventje een kopje chocomelk maken met een lepeltje honing!

Doeikes

Ilse

3 opmerkingen:

 1. joepiejeej voor het 4/5 gedeelte, fijn om je weer tegen te komen in blogland!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om weer van je te lezen! Gefeliciteerd met je lopende winkeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh, Wa leuk om nog eens iets te lezen van jou. Geniet van de gezellige wintersfeer.( vandaag ben ik ziek te bed) en als ik dit lees een beetje jaloers op je propere badkamer en was hihi. Linde draagt nu dat kleedje dat je voor haar maakte. Wel met dikke body en kousenbroek onder hé. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen