woensdag 27 maart 2013

Bio havermoutmuffins

Vandaag bakte ik biologisch verantwoorde havermoutmuffins met banaan en nootjes...lekker, hoor...want bij een tasje koffie mocht vanmiddag het eerste exemplaartje al sneuvelen.
Wat heb je nodig?

- 1 rijpe banaan + 80g gesmolten boter (ik neem plantaardige) + 30g suiker + 2 eetlepels honing (of iets meer, haha)- 200g havermoutvlokken, snuifje zout + 30g gehakte nootjes (hazelnootjes of walnoten).

Je klopt de boter en de suiker tot een luchtige massa. Dan klop je er de honing door.
Meng alles met de havermoutvlokjes en voeg een snufje zout toe.
Pel de banaan en snijdt in schijfjes, hak de nootjes en voeg ales bij het beslag.

Verdeel over de cupcakes en bak gedurende 20 minuutjes op 180°. Goed laten afkoelen op een rooster...smakelijjk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen