vrijdag 11 mei 2012

Ge-race-cycleerd!!

Een geweldig stofje van Bambiblauw in tricot groen met tractors....de zoon was in de wolken! En ik ook, want het leek me geweldig om papa's t-shirten te recycleren, die ik eerder deze week uit de kast haalde omdat hij ze toch niet draagt! (te roze, te polo, te bedrukt,...) Je kan steeds ideetjes opdoen op de blog van boomie. Deze middag als de kleine mannen lagen te soezen, de patroondeeltjes geknipt en deze valavond op minder dan 1 uurtje in elkaar, met boordjes en al! Ik gebruikte ook voor het eerst flockfolie. Maar ik heb er toch niet lang genoeg op gestreken, want bovenaan lost de letter een beetje..misschien krijg ik het nog goed?
Wanneer de communiefestiviteiten hier gepasseerd zijn, waag ik mij aan nog een longsleeve, want het was toch niet zo moeilijk als ik dacht en dan kan ik zoonlief zijn kast weer wat aanvullen.

2 opmerkingen:

  1. Gewoon terug vaststrijken die flockfolie. En het kan ook helpen om eens op de achterzijde te strijken, dan zit je vlakbij de lijmlaag. Heerlijk stofje hé, die tractors!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vind ik ook..heb nog een deel over, dus ik ga der zeker nog iets mee fabriceren. En met die flockfolie zal ik ook wel mijn plan kunnen trekken, als ik maar wat langer strijk :)
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen