woensdag 20 juni 2012

30 Days Photography Challenge: day 1 - Self -portrait

In foto's nemen van mezelf ben ik niet zo goed...maar ja, een uitdaging is er om ze aan te gaan...dus bij deze mijn kiekje.
Mijn wederhelft mag voor 1 keer mee op de foto...
Ik beloof u plechtig er morgen meer werk van te maken, want het was hier vandaag ontzettend druk...voorbereidingen voor de verjaardag van mijn meisje. Zeven wordt ze...op de dag dat de zomer begint!
Boodschappen gedaan, kadootjes geshopt, huis aan kant gedaan, spaghetti gemaakt, vlaggenlijn in elkaar genaaid, verjaardagsbezoekje bij de overgroot-oma, cupcakes gebakken, mosselen klaargemaakt en gegeten, nog cupcakes gebakken, mijn tuintje even onder handen genomen, nog even verder gedaan aan de vlaggenlijn en last but not least: 3 kussenhoesjes genaaid voor zus. (die laatste zijn dus net klaar)...nu effe bekomen van deze zéér drukke dag in het zeteltje en dan in bed, want morgen roept om 6u de plicht!7 opmerkingen:

 1. hele mooie foto !!!!
  hele mooie rok ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke uitdaging ! een vraagje heb jij meer dan 24u in één dag amai wat jij allemaal deed vandaag ....benieuwd naar je kussensloopjes want wil er ook gaan maken !
  greetzz

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. een dag heeft meestal te weinig uren voor mij, het was dan ook een kort nachtje :)
   de kussensloopjes kan je zien in mijn blogbericht hierboven bij de jarige. 2 uit een BB-stofje en 1 hartje uit mijn gevonden retrostofje..

   Verwijderen
 3. da's een prachtige eerste foto, ge hebt alvast ne goeie start genomen ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah, leuk dat manlief ook op de foto wilde!
  (Dat lukt mij maar niet!! :S )

  BeantwoordenVerwijderen