zondag 10 juni 2012

een goed gevuld weekend...

En zo voel ik mij zelf ook, na een druk maar leuk weekend: goe gevuld! Want vaderdag betekent steevast aan tafel bij mijn ouders en daarna taart bij mijn schoonouders. De taart heb ik laten staan, maar daarnet kreeg ik toch terug een hongerken en heb ik een lekker junkfood pizzake naar binnengespeeld!

Weet u nog...mijn schoon, nieuw tafelkleedje met 15% korting? Het was toch wel zo'n half meterke te lang...komt ervan als je je tafel niet eerst opmeet. Maar ik heb dat weer goed opgelost...ik heb er een vrolijke shoppingtas van gemaakt met het tafelkleedje als binnenkant, zodat het ook wel tegen een stootje kan.

Zaterdagochtend kreeg ik ongelooflijk veel zin om stofkes te gaan snuisteren in de kringloopwinkel. Resultaat: 2 leuke kussenslopen met retrobloemen en eentje met ruiten.


En op de koop toe een echte ovenschotel, waar ik dan meteen zaterdagavond kalkoenrollade in klaarmaakte.
Ik vond op zolder tussen oude tijdschriften en schrifteb, een echt retro-schriftje! Meteen mijn bezit van gemaakt en het wordt nu gebruikt als receptenschrift!

En omdat ik dan toch op zoek was naar leuke receptjes, kwam ik op zaterdagavond op de blog van mme zsa zsa terecht. Wat had ze gemaakt: bananencake met 1 zielige banaan! Wel, hier lagen zo'n twee zielige bananen bruin te worden...en omdat zondagochtend mijn papa -verrassing lekker uitslapen was en ik om 7u met de snotters beneden stond, ben ik er maar meteen aan begonnen!
U kan het recept nalezen bij zsa zsa, mijn versie bevat gewoon een zielig banaantje meer!
En om een leuk weekend af te sluiten, de fotokes van mijn 'happy ballonrok'...
Fotograafjes van dienst: Liesa en Gerben.4 opmerkingen:

  1. Erg leuk rokje!!
    Met Zsa zsa gemaakt? Ik heb hier het boek liggen en ga me er zodra ik meer tijd heb volledig op storten :)
    Groetjes,
    Miek

    BeantwoordenVerwijderen